Doktersassistent team 3

Publicatiedatum: 01-09-2023
Sluitingsdatum: 01-10-2023
ID nummer: ECTD0-01092023
Locatie: Tiel
Provincie: Gelderland
Werkuren: 17 - 34 uur

Gezocht: doktersassistent met engelengeduld

Jij bent het eerste aanspreekpunt in de huisartsenpraktijk. Je kunt het contact maken of breken. Met jouw communicatieskills, inlevingsvermogen en engelengeduld, weet jij de paniek bij de patiënt gauw te sussen. Hebben we jou zojuist omschreven? Lees snel verder!

Sharon, doktersassistent

“Het is fijn dat als een patiënt ophangt, je ook echt het gevoel hebt dat je hebt kunnen helpen. Ik ga elke dag met voldoening naar huis.”

Sharon

Doktersassistent

Wat ga je doen als doktersassistent?

 • In de ochtend is het jouw beurt om met een glimlach aan de balie te zitten. Je verwelkomt patiënten, staat ze te woord, maakt herhaalrecepten, verwerkt de post en neemt de telefoon op.
 • Het is een relatief rustige ochtend, dus je hebt vandaag tijd om de to do-lijst en algemene mail bij te houden. Ondertussen check je de voorraad urinepotjes, zodat er op tijd nieuwe besteld kunnen worden.
 • Fijn, tijd voor lunch. Samen met je collega’s geniet je van dit ontspanmoment. Het gaat bij voorkeur even niet over werk, maar juist de grappigste weekendverhalen passeren de revue.
 • Je werkt nooit de hele dag op één plek. In de middag sta je ingepland in de behandelkamer. Tijdens je werk in de behandelkamer kun je veel van jezelf laten zien. Hoe stel jij de patiënt op haar gemak die voor een uitstrijkje komt?
 • Om 17.00 stap je moe maar voldaan de praktijk uit. Zo, dat was weer een fijne werkdag.
Werken bij ECT Tiel

In het Eerstelijns Centrum Tiel werken vier huisartsenteams op verschillende locaties in Tiel en omgeving. Wij zijn er om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Met ruim 200 zorgverleners is er enorm veel kennis in huis. Je werkt op je eigen locatie, maar kunt gebruikmaken van alles dat het ECT organiseert en faciliteert. Win-win!

Je komt te werken in huisartsenteam 3.

Wie ben jij als doktersassistent?

 • Jij hebt het diploma mbo-4 doktersassistent.
 • Door jouw ervaring met verschillende doelgroepen, weet jij welke maatschappelijke thema’s belangrijk zijn. Het lukt je goed om met patiënten uit alle sociale lagen te communiceren.
 • De patiënt wordt heel gelukkig als jij de tijd neemt voor het beantwoorden van vragen en het geven van duidelijkheid tijdens een behandeling. Dit kun jij als de beste.
 • Hoe zorg jij ervoor dat je instrumentenkennis op peil houdt? Dit doe jij door deze veel te gebruiken, of deze juist klaar te leggen voor een ingreep die bij de huisarts gepland staat.
 • Het verbreden van jouw kennis over het vakgebied vind je leuk. Jij bent nooit uitgeleerd.
 • Ook op IT-vlak ben je niet onbekend. Onze systemen heb je zo onder de knie.

“Gelijkwaardigheid staat hoog in het vaandel binnen dit huisartsenteam. Er is sprake van een platte organisatie waar ieders kwaliteiten worden gezien en ingezet. De onderlinge verbondenheid van het team is sterk en de medewerkers zoeken elkaar echt op, bijvoorbeeld voor een gezamenlijke pauze. De sfeer is serieus, maar vooral ook gezellig en er is altijd ruimte voor een lolletje. Er heerst een veilig werkklimaat, waarbinnen alle medewerkers zichzelf mogen zijn. Iedereen kan met vragen altijd bij anderen terecht. Juist het van elkaar leren wordt binnen dit team echt gezien als iets positiefs. ”

Shirley

Praktijkmanager team 3

Wat krijg je bij ons als doktersassistent?

 • Een salaris conform de CAO Huisartsenzorg. Ben je gediplomeerd dan is dit schaal 4-5. Dat is op fulltime basis €2274 tot € €3466 bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Doe je werkend leren dan is dit schaal 3, vanaf €2008 bruto per maand op fulltime basis.
 • Wij stimuleren leren. Wil je om- of bijscholen? Top! Dat juichen wij alleen maar toe.
 • We zetten onze medewerkers op één en dat merk je. Je komt terecht in een warm team met fijne collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Doktersassistent bij ECT Tiel jouw baan?

Wil jij iets betekenen voor onze patiëntenpopulatie in Tiel? Laten we dan snel eens kennismaken. Solliciteer eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Reageren kan nog tot 1 oktober 2023. Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.
Wij zijn te vinden op locatie Teisterbant, Dodewaardlaan 7 in Tiel.
NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/ detacheerders/ W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Nog een vraag? Stel deze aan Shirley

Shirley van Hulten

Praktijkmanager

Sollicteren

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV (Optioneel)

Cv bestand uploaden

Motivatie

Voeg hier je motivatie toe

Misschien ook interessant

Praktijkondersteuner somatiek 17-34 uur Tiel
Waarnemend huisarts 27 uur Tiel