Waarnemend huisarts

Publicatiedatum: 01-06-2023
Sluitingsdatum: 01-07-2023
ID nummer: ECTH01062023
Locatie: Tiel
Provincie: Gelderland
Werkuren: 18 uur

Dokter, wij hebben je nodig!

Ben jij als huisarts op zoek naar een leuke werkplek in een inspirerende omgeving? Dan ben jij misschien wel diegene die wij nodig hebben vanaf 1 september. Help jij ons graag om de inwoners van Tiel van de best mogelijk zorg te voorzien? Lees dan snel verder!

Proef de sfeer bij het ECT

“Onze praktijk ligt heel dicht bij het ziekenhuis. Dat maakt de lijntjes kort en overleg met de specialist makkelijker. Je werkt voor één praktijk, maar je werkt nooit alleen.”

Annerieke

Waarnemend huisarts

Wat ga je doen als huisarts?

 • Je start de dag samen met je collega’s. Met wie werk je vandaag samen en zijn er nog bijzonderheden?
 • De populatie in Tiel is heel divers en dit zie jij als huisarts terug tijdens het spreekuur.
 • Voor elke patiënt kun je de tijd nemen, want per consult staan er 15 minuten gepland. Natuurlijk wil je als arts nog meer tijd hebben voor je patiënt. Daarom wordt er hard aan gewerkt om zaken digitaal zo in te richten, dat jij straks nog meer tijd hebt voor degene in je spreekkamer.
 • Na een zinvolle ochtend is het alweer tijd voor de lunch. Je kunt nu even rustig wat eten en bijkletsen met je collega’s. Is het vandaag nodig om visites te rijden, dan doe je dit ook nu.
 • Gedurende de dag worden er ook ingreepjes gepland. Hiervoor is een behandelkamer beschikbaar en de assistente biedt een helpende hand in de voorbereiding en tijdens de ingreep.
 • Gedurende de dag zijn er voldoende momenten om overleg te hebben met onze POH-S, POH-GGZ of andere huisartsen.
 • Tijd om naar huis te gaan, het was weer een fijne dag. Je hebt zin om morgen weer klaar te staan voor je patiënten.
Werken bij ECT Tiel

In het Eerstelijns Centrum Tiel werken vier huisartsenteams op verschillende locaties in Tiel en omgeving. Wij zijn er om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Met ruim 200 zorgverleners is er enorm veel kennis in huis. Je werkt op je eigen locatie, maar kunt gebruikmaken van alles dat het ECT organiseert en faciliteert. Win-win!

Wie ben jij als huisarts?

 • Je vindt het leuk om tijdens je werk mensen uit verschillende lagen van de samenleving tegen te komen. Jong of oud, uit de lagere of hogere sociale klasse; jij draait er je hand niet voor om.
 • Jij hecht weinig waarde aan een sterke hiërarchie binnen het team. Het werk dat jij doet, vind je net zo belangrijk als het werk van je collega’s, ongeacht hun functie. Wel vind je het leuk om je collega’s iets nieuw te leren, net zoals jij ook elke dag nog leert van jouw collega’s.
 • Je vindt het fijn om in een eerstelijns centrum te werken, zodat de lijntjes kort zijn met de andere disciplines in ons centrum en je altijd bij iemand terechtkunt. Dat anderen met vragen naar jou toe komen, vind je dan ook geen probleem.
 • Groei en ontwikkeling vind jij als arts belangrijk, niet alleen voor jouw patiënten, maar ook voor jezelf. We leggen je natuurlijk niet langs de groeicurve, maar mocht je het leuk vinden, dan ben je als huisarts welkom op verschillende bijeenkomsten die kunnen bijdragen aan kennisverbreding, persoonlijke ontwikkeling en uitbouwen van het netwerk.
Werken in ons huisartsenteam

Je komt te werken in huisartsenteam 2, praktijk Sündermann/de Linge. Als huisarts kun jij je bezighouden met het ‘’dokteren’’, want naast jou staat een heel team klaar dat de overige zaken in de praktijk regelt.

Ons huisartsenteam staat bekend om de laagdrempeligheid, zowel in het contact met de patiënten, als met de medewerkers. Net zoals de patiënten altijd bij jou terechtkunnen, kan jij altijd bij jouw collega’s terecht en staan we met zijn allen voor elkaar klaar.

“De medewerkers van ons huisartsenteam vormen samen een warm en hecht team, waarbinnen er echt persoonlijke aandacht is voor elkaar. De samenwerking is erg laagdrempelig en iedereen staat voor elkaar klaar. ”

Marian

Praktijkmanager team 2

Wat krijg je bij ons als huisarts?

 • Een uurtarief passend bij jouw kennis en ervaring, dit bespreken we in een zo vroeg mogelijk stadium.
 • We zetten onze medewerkers op één en dat merk je. Je komt terecht in een warm team met fijne collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Wij geloven dat je samen verder komt.

Huisarts bij huisartsenpraktijk Sündermann/de Linge jouw baan?

Wil jij iets betekenen voor onze patiëntenpopulatie in Tiel? Laten we dan snel eens kennismaken. Solliciteer eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Reageren kan nog tot 1 juli 2023. Let op: Het kan zijn dat wij voor deze datum al eerder iemand gevonden hebben, waardoor de vacature eerder zal sluiten.
Wij zijn te vinden op de Dodewaardlaan 9 in Tiel.
NB. Wij stellen het niet op prijs als uitzendbureaus/ detacheerders/ W&S bureaus op basis van onze vacatures ongevraagd hun diensten aanbieden.

Nog een vraag? Stel deze aan Marian

Marian Koning

Praktijkmanager huisartsenteam 2

Sollicteren

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV (Optioneel)

Cv bestand uploaden

Motivatie

Voeg hier je motivatie toe

Misschien ook interessant

Praktijkondersteuner somatiek 25,5-34 uur Tiel