Over ons

We zorgen met en voor elkaar

Binnen ons centrum is de waardering, verbinding en zorg voor elkaar heel belangrijk. Alleen op die manier kunnen we op een gezonde manier zorgen voor onze patiënten.

Het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT) is een gezondheidscentrum waar verschillende disciplines samenwerken. Bij ons vind je, naast de huisartsenpraktijk, onder andere ook verloskunde, fysiotherapie, diëtetiek, logopedie, oefentherapie en (jeugd)psychologie. Zo kunnen we de inwoners van Tiel en omgeving van optimale zorg voorzien. We zijn dus een grote organisatie, maar dit voelt niet zo. En dat is onze kracht.

Proef de sfeer bij het ECT

Wij willen dat de zorg binnen het ECT op elkaar wordt afgestemd en moedigen de samenwerking tussen onze medewerkers aan. Dit zorgt ervoor dat alle teams van het ECT erg betrokken zijn. Binnen onze organisatie heerst er geen sterke hiërarchie. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen kan van elkaar leren. En raken we even verdwaald op het pad? Dan vinden we elkaar altijd wel weer.

“Je krijgt bij ons de kans om je talenten te benutten. Je hoeft hier niet op je eindstation te zijn.”

Marian

Praktijkmanager

“Ik voel me gerespecteerd en gewaardeerd. Naast prettig werken is er altijd ruimte voor een lach en een traan.”

Shirley

Praktijkmanager

“Vanuit het ECT wordt er maandelijks een ‘lunch together’ georganiseerd. Dan kan er gebruikgemaakt worden van een gezamenlijke lunch en kunnen we collega’s van andere teams ontmoeten.”

Jaimy

Doktersassistent

“Binnen ons team is iedereen behulpzaam en benaderbaar. De onderlinge relaties zijn laagdrempelig en vragen staat altijd vrij; zelfs als het druk is mag je bij elkaar aankloppen.”

Rosina

Praktijkmanager

“Digitaliseren van zorg heeft bij ons een centrale plek in de dagelijkse organisatie van werk. Hoe kunnen we de zorg beter plannen voor ons en voor de patiënt? Die ontwikkelingen zijn fijn, want het maakt ons werk uiteindelijk makkelijker.”

Channet

Praktijkmanager

Je bent nooit te oud om te leren

Er wordt altijd naar elkaar geluisterd en gedacht in mogelijkheden. Eigen inbreng? Dat hebben wij bij het ECT graag. Groei en ontwikkeling? Ja, natuurlijk! Daar houden wij van. Er is bij ons veel aandacht voor scholing. We bieden opleidingen en cursussen aan, maar delen ook geregeld kennis met elkaar. Zo zorgen wij er samen voor dat er binnen het ECT de best mogelijke zorg kan worden geboden aan onze patiënten. Van ons, voor ons, door ons.