Onze vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Wil je toch je interesse kenbaar maken? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier. Als er dan een passende vacature is, nemen we misschien wel contact met je op!

“Je krijgt bij ons de kans om je talenten te benutten. Je hoeft hier niet op je eindstation te zijn.”

Marian

Praktijkmanager

“Ik zie laaggeletterde tot hoogopgeleide mensen die vastlopen. Het loopt heel erg uiteen en dat maakt het leuk en uitdagend.”

Monique

Praktijkondersteuner GGZ

“Ik voel me gerespecteerd en gewaardeerd. Naast prettig werken is er altijd ruimte voor een lach en een traan.”

Shirley

Praktijkmanager

“Vanuit het ECT wordt er maandelijks een ‘lunch together’ georganiseerd. Dan kan er gebruikgemaakt worden van een gezamenlijke lunch en kunnen we collega’s van andere teams ontmoeten.”

Jaimy

Doktersassistent

“Ik ervaar het ECT als een stabiele club die goed georganiseerd is. Je werkt wel zelfstandig, maar bent onderdeel van een klein team binnen een grotere, professionele organisatie. ”

Paulien

Praktijkondersteuner Somatiek

“Binnen ons team is iedereen behulpzaam en benaderbaar. De onderlinge relaties zijn laagdrempelig en vragen staat altijd vrij; zelfs als het druk is mag je bij elkaar aankloppen.”

Rosina

Praktijkmanager

“Digitaliseren van zorg heeft bij ons een centrale plek in de dagelijkse organisatie van werk. Hoe kunnen we de zorg beter plannen voor ons en voor de patiënt? Die ontwikkelingen zijn fijn, want het maakt ons werk uiteindelijk makkelijker.”

Channet

Praktijkmanager