Waarom wij

Ons zorghart klopt. Klopt dat van jou met ons mee?

  • Bij ons kom je in een warm - natuurlijk niet te heet - bad terecht.
  • De band met de collega’s is erg hecht en iedereen binnen het team is gelijk. Naast hard werken, hebben we ook veel lol samen.
  • Je krijgt bij ons de ruimte om zelfstandig te werken (ook letterlijk, in de vorm van een eigen praktijkruimte), maar de deur van collega’s staat altijd open om op terug te vallen.
  • Gezellige lunches samen met de collega’s binnen het team vinden we belangrijk. Eén keer per maand organiseren we een gezamenlijke lunch of borrel met directe collega’s en ECT’ers van andere disciplines. Zo blijven wij met elkaar verbinden.

“Binnen ons team is iedereen behulpzaam en benaderbaar. De onderlinge relaties zijn laagdrempelig en vragen staat altijd vrij; zelfs als het druk is mag je bij elkaar aankloppen.”

Rosina

Praktijkmanager

“Ik ervaar het ECT als een stabiele club die goed georganiseerd is. Je werkt wel zelfstandig, maar bent onderdeel van een klein team binnen een grotere, professionele organisatie. ”

Paulien

Praktijkondersteuner Somatiek

“Je krijgt bij ons de kans om je talenten te benutten. Je hoeft hier niet op je eindstation te zijn.”

Marian

Praktijkmanager

“Ik zie laaggeletterde tot hoogopgeleide mensen die vastlopen. Het loopt heel erg uiteen en dat maakt het leuk en uitdagend.”

Monique

Praktijkondersteuner GGZ

“Ik voel me gerespecteerd en gewaardeerd. Naast prettig werken is er altijd ruimte voor een lach en een traan.”

Shirley

Praktijkmanager

“Vanuit het ECT wordt er maandelijks een ‘lunch together’ georganiseerd. Dan kan er gebruikgemaakt worden van een gezamenlijke lunch en kunnen we collega’s van andere teams ontmoeten.”

Jaimy

Doktersassistent

“Digitaliseren van zorg heeft bij ons een centrale plek in de dagelijkse organisatie van werk. Hoe kunnen we de zorg beter plannen voor ons en voor de patiënt? Die ontwikkelingen zijn fijn, want het maakt ons werk uiteindelijk makkelijker.”

Channet

Praktijkmanager
  • Het ECT is een grote organisatie en heeft alle disciplines in huis. De lijntjes zijn bij ons kort; een paar meter van deur tot deur. Daardoor kan er makkelijker samengewerkt worden en kunnen expertises worden gedeeld.
  • Eigen initiatief vinden wij fijn. Bij ons is er veel eigen inbreng mogelijk. We beloven je echt naar je te luisteren.
  • Wij houden van een gezonde dosis nieuwsgierigheid, dus is er bij het ECT veel aandacht voor scholing.
  • Van elkaar leren is bij het ECT belangrijk. Onze stagiairs leren niet alleen van ons, wij leren ook van onze stagiairs.
  • Ons personeel behouden wij graag. Bij het ECT doen wij er daarom alles aan om te zorgen dat wij de leukste werkplek zijn en blijven voor onze medewerkers.
  • We organiseren jaarlijks een zomer- en een winterborrel voor alle ECT collega's.